Omavalvonta

Hyvällä ja suunnitelmallisella omavalvonnalla saat turvallisempia elintarvikkeita, paremman talouden ja tyytyväisemmät asiakkaat ja vähennät hävikkiä. Omavalvonta on lakisääteinen vaatimus elintarvikealan toimijoille. Toiminnanharjoittaja on aina vastuussa elintarvikkeidensa turvallisuudesta.
 
Yrittäjänä laadit itse kirjallisen omavalvontasuunnitelman ja voit päättää sen rakenteesta itse. Varmistaaksesi, että suunnitelma sisältää kaiken tarvittavan, voit käyttää apuna omavalvontaohjeitamme:
 
• elintarvikkeiden myynti
• elintarvikkeiden tarjoilu
• elintarvikkeiden valmistus
 
Omavalvontasuunnitelma tulee pitää saatavilla elintarvikehuoneistojen tarkastuksia varten. Sen voi myös lähettää meille arvioitavaksi arviointimaksua vastaan.

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 25.09.2019