Päivätoiminta

Koronavirus

Päivätoiminta on tukipalvelu, jota tarjoamme toimintaesteisille ja/tai dementiasairauksia sairastaville. Haluamme luoda sinulle mielekkään arjen ja tarjota läheisillesi tukea ja helpotusta. Päivätoiminta tukee asumistasi omassa kodissasi.

Tarjoamme päiväkeskustoimintaa Folkhälsan Östanlidissa Pietarsaaressa, Lyossa Pedersöressä, Päiväkeskus Mimosassa Uudessakaarlepyyssä ja Daglundenissa Luodossa. Muistisairauksia sairastaville järjestetään päivätoimintaa Pietarsaaren Azaleassa.

Päiväkeskustoimintaan pääset palveluohjauksen kautta. Palveluohjauksessa selvitetään tarve ja tehdään päätökset vahvistettujen kriteerien mukaisesti - Päivätoiminnan kriteerit ja toimintaperiaatteet.

Maksut

Kartoitus on maksuton, mutta laskutamme päivätoiminnasta ja mahdollisesta kuljetuksesta hinnaston mukaisesti.

Päivätoiminta haluaa tuoda jokaiseen päivään iloa ja sisältöä, sosiaalista yhdessäoloa, katkaista eristäytyneisyyden, tukea omaisia ja helpottaa heidän tilannettaan, innostaa fyysiseen aktiivisuuteen ja harjoittaa muistitoimintoja. Kokoonnumme kello 10 aikaan ja aloitamme päivän ohjelman. Nautimme herkullisen lounaan ja juomme iltapäiväkahvit ennen kotiin lähtöä klo 15 maissa. Voit tulla päivätoimintaan omaistesi avustamana tai päivätoiminnan henkilökunnan järjestämällä Vippari- tai taksikuljetuksella.

Päivätoiminnan peruminen

On tärkeää, että teet peruutuksen, jos jätät joskus osallistumatta päivätoimintaan. Ota yhteys palveluohjaajaan tai kotihoitoon. 

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

  • Ota yhteyttä palveluohjaukseen kartoituksen ja selvityksen osalta  
  • Ota yhteyttä kyseiseen yksikköön sen tarjoaman toiminnan osalta

Lisätietoa

Viimeksi muokattu 02.04.2020