Jepuan sairanhoidon vastanotto

Jepuan vastaanotto on tarkoitettu sinulle, joka asut Jepuan alueella. Aikuiset voivat käydä vastaanotolla terveydenhuoltoasioissa. Tulet käynneille ajanvarauksella. Vastaanotolla on myös äitiys-, lasten- ja ehkäisyneuvola.

Voit käydä terveydenhoitajan luona mm. sairaanhoitovastaanotolla sekä elintapaneuvontaa, pitkäaikaissairauksiin liittyvää neuvontaa ja hoitotarvikejakelua varten. Tarvittaessa sinulle voidaan laatia myös terveys- ja hoitosuunnitelma Ota aina aluksi yhteys puhelinneuvontaan, puh (06) 786 2701 tai Jepuan vastaanottoon, puh. (06) 786 2748.

Jos sairastat diabetesta, voit käydä Uudenkaarlepyyn diabeteshoitajalla Uudenkaarlepyyn hyvinvointikeskuksessa. Myös Jepuan vastaanoton terveydenhoitaja hoitaa jonkin verran diabeteskäyntejä.

Sinun ei tarvitse ilmoittautua Jepuan vastaanotolle tullessasi.

Kun tarvitset lääkärin apua terveydenhuoltoasioissa, ota yhteys puhelinneuvontaan kuten edellä. Lääkärinvastaanotto sijaitsee Uudenkaarlepyyn hyvinvointikeskuksessa. Jepuan vastaanoton lääkäri hoitaa vain neuvola-asioita.

Kun sinulla on psyykkisiä oireita ja tarvitset keskustelutukea voit ottaa yhteyttä tk:n mielenterveystiimiin.

Potilaskertomustasi voit tarkastella Omakanta-palvelussa. Lue lisää palvelusta. Sivulla on tietoa myös reseptien uusimisesta.

Esteen sattuessa muista perua tai muuttaa ajanvarauksesi soittamalla puhelinneuvontaan kuten edellä. Lisätieto-kohdassa on lisätietoa mm. tutkimustuloksista, ilmoittautumisesta ja esteistä.

Maksut

Laskutamme eräistä terveydenhoitajakäynneistäsi sekä eräistä todistuksista voimassa olevan taksan mukaisen maksun.

Esitteet

 

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Viimeksi muokattu 10.04.2019