Uudenkaarlepyyn hoito-osasto

Uudenkaarlepyyn hoito-osasto on yleislääketieteen osasto sinua varten, joka tarvitset lyhytaikaista sairaalahoitoa, intervallihoitoa tai laitoshoitoa.

Osasto sijaitsee Uudenkaarlepyyn terveyskeskuksen yhteydessä ja meillä on 21 potilaspaikkaa. Osaston pääsisäänkäynti on Pankkikadulla.

Kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita ja kaikissa huoneissa on oma televisio ja vessa. Joissakin on myös oma suihku. Osasto-oleskelun aikana voit joutua vaihtamaan huonetta.

Tarvitset sopimuksen osaston kanssa saadaksesi hoitoa Uudenkaarlepyyn hoito-osastolla.

Osastolla tuemme ikääntyneitä äkillisessä sairaudessa, leikkauksen tai aivoverenkiertohäiriön (stroke) jälkeisessä kuntoutuksessa, lääkityksen tarkistamisessa, omaishoitajan sijaistamisessa, palliatiivisessa hoidossa jne. Osastolla on myös ikääntyneitä, jotka odottavat jatkopaikkaa muihin asumisyksiköihin.

Meillä on kuntouttava ja aktivoiva työote, joka tukee yksilöllisiä kykyjäsi. Fysioterapiahenkilöstö käy osastollamme arkipäivisin. Kaikilla asiakkaillamme on yksilöllinen hoitosuunnitelma ja lääkäri kiertää osastolla säännöllisesti. Vierailuaikamme ovat klo 14 - 19 tai sopimuksen mukaan.

Hakiessasi vuorohoitojaksoa hoito-osastolta sinun tai omaistesi on täytettävä hakemuslomake "Asumisen ja intervallihoidon hakemus". Hakemus lähetetään SAS-ryhmälle. Saatuamme hakemuksesi kartoitamme hoidon ja huolenpidon kokonaistarpeesi. Päätöksen perusteena käytämme "Ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen kriteerejä" luotettavan ja oikeudenmukaisen käsittelyn varmistamiseksi.

Maksut

Lyhytaikaisesta hoidosta sekä intervallihoidosta laskutamme vuorokausimaksun. Pitkäaikaisasumisesta laskutamme hoitopäivämaksun.

Lisätietoa

Ota yhteys, jos sinulla on kysyttävää!

Uudenkaarlepyyn hoito-osasto

Sisäänkäynti

Viimeksi muokattu 02.04.2020